Onze diensten

We ontwerpen en bouwen, zo brengen we organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen we met strategische concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Onze oplossingen zijn uitdagend en gedurfd. Opvallend vooruitstrevend, maar ook heel gewoon. We brengen complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud.

Wij geloven in de krachtige combinatie van design en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, shops en sites. Fast 4 You geeft de full-service van A tot en met Z.

Webdesign

Een interactieve website en volledig naar smaak van de klant, dat is waar Fast 4 You als webdesign bedrijf elke dag naar streeft. Bovendien zult u versteld staan van onze professionele ontwerpen, die aangepast worden tot de klant volledig overtuigd is van zijn digitaal visitekaartje. Een professioneel uithangbord dat bezoekers aanzet tot conversie of een site waar bezoekers snel de informatie vinden waar ze naar zochten. Onze reputatie als webdesigner wordt ook benadrukt door het gemak en de gebruikersvriendelijkheid waarmee de klant zelf de website kan beheren. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag in de juiste keuze naar de website die de uitstraling van uw bedrijf online optimaal weergeeft.

SEO

Een goede positie van uw belangrijkste zoektermen in zoekmachines is cruciaal. Dit is alleen haalbaar met een goed doordacht zoekmachine optimalisatie plan. Wist u bijvoorbeeld dat uw potentiële klanten nog meer waarde hechten aan het onbetaalde zoekresultaat in Google dan aan betaalde advertenties? Websites die hoog ranken in zoekmachines worden door de zoeker gezien als relevant, belangrijk(er) en betrouwbaar. Succesvolle organisatie halen 40% oplopend tot soms wel 70% van hun traffic uit organic search en organic hoort altijd in de top 3 beste verkeersbronnen. Bij voorkeur op nummer 1! Bent u op zoek naar een plek op de eerste pagina en daarmee een stijging in uw bezoekers & conversie? Fast 4 You kan u hierbij helpen met de juiste SEO strategie!

Beheer & Onderhoud

Door de toenemende cijfers van cyber criminaliteit, is een goed beveiligde website van groot belang. De websites en webshops die worden opgeleverd door Fast 4 You zijn standaard voorzien van bepaalde veiligheidsaspecten waardoor er constant bedreigingen van buitenaf tegengehouden worden. De websites en webshops die wij opleveren zijn gekoppeld aan het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Deze CMS vergt echter wel periodiek onderhoud aan onder andere Wordpess zelf, maar ook de plug-ins en thema’s. Omdat dit soms een tijdrovend en ingewikkeld proces kan zijn, kunt u ervoor kiezen om dit door Fast 4 You te laten doen.