Office 365

Wij zijn de expert op het gebied van Office 365. Wij helpen je met een vakkundige en veilige Office365 implementatie.

Met Office 365 beschikt je over een compleet pakket aan applicaties uit de cloud, waarmee jij en jouw collega’s altijd en overal kunnen werken. Je hebt altijd de nieuwste versie van Office 365. Door de schaalbaarheid betaal je alleen maar voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Schaalbare Office 365 suite!

Alle voordelen van Office 365

Een office 365 abonnement geeft u toegang tot de maximaal beveiligde Microsoft Cloud met daarin alle Office 365 programma’s.

Een paar cruciale voordelen van Office 365:

  • Schaalbaarheid, geen hoge kosten meer!
  • Veiligheid, veilige hosting in cloud
  • Altijd de laatste versie ter beschikking
  • Flexibiliteit, altijd en overal toegang op ieder apparaat
  • Geen kosten meer voor dure hardware
  • De beste, voordeligste en veiligste infrastructuur
Hoe, wat & waar

De meest gestelde vragen

Wat is Office 365?

Office 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst is in abonnementsvorm en staat gehost in de cloud. Jij hoeft de dienst dus niet te beheren of onderhouden. Dit wordt voor je gedaan. De volgende programma’s zijn onder andere onderdeel van Office 365: Skype voor bedrijven, Exchange e-mail, OneDrive en het totale Office 2016 pakket met onder andere Excel, Word en PowerPoint. Deze diensten zijn toegankelijk via de online apps en alleen in het Premium en Business abonnement zitten de Office 2016 applicaties voor PC, tablet en telefoon.

Krijg ik een e-mail account bij het abonnement?

Bij het Office 365 Essentials en Premium abonnement zit de e-mailfunctionaliteit Exchange inbegrepen. Elke gebruiker krijgt de beschikking over een Outlook mailbox met minimaal 50GB opslag. Office 365 wordt gekoppeld aan je domeinnaam, zodat je kan mailen met je eigen domeinnaam.