Cloud Solutions

Vandaag de dag werken we steeds minder vaak op dezelfde locatie. Het ‘’nieuwe werken’’ bestaat uit het moeiteloos kunnen werken vanaf elke locatie. Het ‘’werken in de cloud’’ biedt tal van voordelen.

Al uw software en documenten zijn altijd en overal op ieder apparaat beschikbaar. Naast de toegankelijkheid van alle werknemers binnen uw organisatie, is werken in de cloud betrouwbaar, efficiënt en bovenal veilig.

Office 365

Office 365 biedt de nieuwste versie van de vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen. Deze toepassingen werken naadloos samen met diverse productiviteitsservices in de cloud, waaronder een hoogwaardige e-mailvoorziening en functies voor het delen van bestanden en het houden van onlinevergaderingen.

Webhosting

Hosting zorgt ervoor dat uw website altijd beschikbaar is en door iedereen bekeken kan worden. Wij verzorgen uw internetpresentatie via snelle en betrouwbare verbindingen, die 24 uur per dag met het internet zijn verbonden.

De keuze van een hostingpakket is afhankelijk van een groot aantal factoren.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het meest geschikte hostingpakket voor uw web presentatie. Natuurlijk kunnen wij naast de standaard pakketten ook maatwerk leveren. Neem contact met ons op om te bespreken wat voor u de beste webhosting oplossing is.