Fast 4 You

Bouw als ZZP’er succesvol een webshop!

Heb je je recent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ondernemer? Gefeliciteerd! Dit is een belangrijke eerste stap als ZZP’er. Zodra je deze stap hebt genomen, komt er van alles op je af, bijvoorbeeld ook een website of webshop. Verkoop je met jouw bedrijf producten of goederen? Dan is een professionele webshop een absolute vereiste. Waar moet jouw webshop aan voldoen en wat kan Fast 4 You hierin voor jou betekenen?

Webshop bouwen met WordPress
Als startende ondernemer heb je niet altijd de beschikking over een groot budget. Een webshop bouwen met behulp van WordPress is daarom een slimme keuze. WordPress is software om je webshop mee te bouwen en relatief goedkoop voor ZZP’ers. Je kiest uit talloze designs die je kunt aanpassen naar jouw huisstijl. Vergeet niet om ook de webhosting te laten verzorgen door een professionele partij. Hiermee huur je een stukje server waarop je bestanden opslaat die jouw website vormen.

WooCommerce, een handig webshopsysteem
WooCommerce is een webshopsysteem dat jou helpt om je producten op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier te verkopen. Met dit e-commerceplatform kies je voor een perfecte presentatie van de producten die je verkoopt in je webshop. Verder integreer je bijvoorbeeld probleemloos diverse betaalmethodes zoals iDEAL en PayPal. Voor support omtrent WooCommerce neem je natuurlijk contact op met Fast 4 You.

SEO-vriendelijke webshop
Met een SEO-stappenplan zorg je voor meer verkeer naar je webshop. Je hebt misschien een fantastisch productenaanbod, maar klanten moeten je ook weten te vinden. Dit bereik je onder meer met SEO. Doe bijvoorbeeld een zoekwoordanalyse en ontdek op welke termen klanten zoeken naar de producten uit jouw webshop die voor een oplossing zorgen. Zorg daarnaast ook voor sprekende SEO-teksten, meta-titles en meta-descriptions. Investeer verder je tijd en geld in zoekmachinevriendelijke URL’s én optimaliseer foto’s en afbeeldingen.

Webshop laten bouwen door Fast 4 You
Ben je zelf niet zo handig en besteed je het bouwen van een webshop graag over aan een expert? Kom je om in drukte en zoek je een professional die jou helpt bij het laten slagen van een dynamische webshop? Bij Fast 4 You weten we als geen ander wat er komt kijken bij het lanceren van een webshop. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om jouw webshop te doen slagen.

Neem contact op met Fast 4 You
Wil je een sprekende webshop die jouw doelgroep daadwerkelijk overtuigt of wil je beter vindbaar zijn in online zoekmachines? Laat ons jou helpen voor een succesvolle start van je bedrijf. Of het nu gaat om webdesign, hosting, SEO of WooCommerce, wij draaien onze hand nergens voor om. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.